zaterdag 3 november 2012

Jack3d Micro

Jack3d Micro van het merk USP Labs is een zeer krachtige pre workout die zeer populair is. Lees hier reviews,bijwerkingen en de effecten van Jack3d micro.

jack3d micro
 In Amerika is Jack3d de populairste pre workout die door bodybuilders en mensen die aan kracht training doen gebruikt wordt. Ook in Nederland begint jack3d en jack3d micro steeds meer populariteit te winnen. Maar wat maakt deze pre workout anders dan de andere pre workouts. Waarom is dit product zo geliefd? Lees het op deze website speciaal over jack3d Micro.

Jack3d effecten

Meer kracht
Meer intensiteit
Meer energie en uithoudingsvermogen
Sneller spier herstel

Kortom deze pre workout helpt jou plateaus te verbreken en je grenzen te verleggen. Wacht niet langer en bestel het direct je zult er geen spijt van krijgen.


 Jack3d Dosering

 Neem veertig minuten voor je training twee scheppen jack3d en meng dit met 200ml water. Drink het op en je zult meer energie ervaren. Als je vind dat de jack3d micro te sterk is dan kun je altijd iets minder nemen. Probeer een beetje te spelen met de dosering die bij jou het beste valt. Na een tijd gebruik kan er echter wel gewenning ontstaan. Gewenning houd in dat je met dezelfde dosering niet meer het zelfde effect krijgt omdat je lichaam er aan gewent is. Stop dan een tijdje met gebruik zodat je daarna weer kunt knallen met jack3d micro.

Jack3d micro Bijwerkingen

De bijwerkingen van jack3d kunnen erg verschillend zijn, het hangt per persoon af. Om een duidelijk overzicht te krijgen van verschillende bijwerkingen raad ik het je aan om verschillende reviews te lezen. Als je erg veel last van bijwerkingen ervaart zul je simpel weg de dosering aan moeten passen aan de juiste hoeveelheid die voor jou geschikt is.

Let op, pre workouts zijn geen wondermiddelen zonder hard trainen en veel eten zul je nog niet het gewenste  resultaat bereiken. Een pre workout is wel een goede toevoeging en kan jou helpen zwaarder en langer te trainen. De pre workout kan voor iedere leeftijd gebruikt worden.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten