woensdag 21 november 2012

Jack3d verboden

In Nederland is jack3d verboden net als in de meeste andere landen. Jack3d bevatte middelen die slecht zijn voor de gezondheid. Natuurlijk is het erg jammer dat jack3d verboden is, maar je hoeft niet langer te treuren. USP labs is namelijk met een verbeterde en nog krachtigere preworkout gekomen namelijk jack3d micro.

jack3d verboden


Omdat jack3d verboden is is jack3d micro op de markt gekomen, maar wat is nu het verschil en de verbetering?
Als allereerst bevat jack3d micro andere ingredienten en alleen maar legale ingredienten. Deze middelen zijn legaal omdat ze ( zo ver  bekend) geen middelen bevatten die slecht zijn voor de gezondheid. Dit in tegenstelling tot de oude jack3d.  Het middel dat slecht was voor de gezondheid is DMAA, dit middel zit ook in hard drugs en kan de gezondheid schaden.

USP Labs is opzoek gegaan naar een andere samenstelling en andere middelen, ze wouden de trouwe fans niet teleurstellen en dat hebben ze zeker niet gedaan. Jack3d micro is namelijk echt een top product geworden.

De voordelen van jack3d micro zijn:
- een goede pomp, tijdens het trainen zullen je spieren veel opgepompter raken.
- Meer kracht, je zult tijdens je training veel zwaarder kunnen trainen omdat je je krachtiger voelt.
- Een betere concentratie, tijdens het trainen is het erg belangrijk dat je goed geconcentreerd bent dit kan je beter dankzij jack3d micro.
- Meer Energie, net als de meeste preworkouts geeft dit top product je meer energie waardoor je het maximale uit iedere training kunt halen en je met een tevreden gevoel de sportschool verlaten kunt.

Jack3d kopen



Nu zul je waarschijnlijk denken: " dit zijn dezelfde voordelen als de oude jack" dat is ook zo, het product heeft de zelfde voordelen is alleen nog krachtiger en bevat geen schadelijke stoffen meer. Je hebt dus geen reden om dit product te laten liggen en helpt jou trainingen naar een nieuw level te brengen.




1 opmerking:

  1. Ik heb al een heletijd gefitnessed zonder het gebruik van een preworkout. Jack3d micro was de eerste preworkout die ik geprobeerd hebt en ik moet toegeven je knalt echt door de sportschool met jack3d achter de kiezen. Dit product kan je niet laten staan en al helemaal niet voor deze prijs!

    BeantwoordenVerwijderen